Viltkött och Rödvinsås.
Innan jag fortsätter här så skall jag säga
att det finns ganska många olika "rödvinsåser",,,,,
Men huvudråvaran i denna såsen är ett fylligt
"Rödvin"
Sedan så kan man nog till viss del göra som man tycker.
Enklast är om " Du/NI" googlar på detta.
Nu blir det lite foton,,,,
Men innan så lägger jag en länk
till en rödvinsås,,,,
Det är inte bara fisk i mitt kök,,,
Rådjurs-Färs , paprika och grädde mm.
En buffel på etiketten,,,
då är det ett bra val,,,
Här bryner jag steken runtom för att
stänga köttet,,
sedan in i ugnen.
Låt steken vila 15 minuter innan ni skär
i den !!
Ta gärna ut den i halvlek och ÖS över skyn !
Beroende på hur man vill ha köttet så
är det viktigt att "köra" steken till rätt temperatur!
Här under så lägger jag 2 länkar som är ganska
"Nyttiga"