16 Jan. "Frossa"
Detta är ju så jäkla "gött" Tänkte jag skulle spara lite men ,,,,,,,,,JO Visst spara jag lite "borre" till min son Martin. När han väl lämnade köket så var det soprent på fisk,tur var att "fassan" götta sig innan!!

16 Jan. Detta skall i pannan!!!!
Förutom kortet på det som skall i stekpannan(även rommen)bara sköljas av och sedan paneras, så fann jag en liten jäkel i magen på en utav "borren",,är detta en snorgärs ,,,eller ett ufo ????
FICK nyligen info om att denna varelse EJ är ett UFO,,utan kanske en lake,,en liten sådan(3-5 cm), kanske jag har fått mer (lake) i Ånimmen än dom vid dalbergså mvh peter lindeman

16 Jan. Ånimmen. Dag 4/5
Hu,,jäklar va man bränner kalorier! Ju trögare det är för mig,, mer jagar jag efter borren.Det är bra för lindeman! I dag var jag vid snäcke en liten stund, det gav inte nåt så det var bara att gå till bilen å' köra vidare till nästa ställe.Väl ute på isen så var frågan,skall jag gå åt söder el norr. Det blev norr,,,i dag så var det fel val,,, det var bra med fisk åt söder,,..I dag skrapa jag i hop blygsamma 2,5 kg borre,fick smått även på djupet,känns rätt skönt på ett sätt att komma hem med lagom fångst,ett par pannor. När jag kom körandes hemåt så var det som "pärleporten" öppnades mitt framför mig å' sa STOPP !!En fiskedag kvar sedan blir det inget på 5 dagar. Kanske dessa små "sommen" kan vara nåt?