10 Feb.Siklöja hade abborren i magen. Kanske motbjudande fõr en del men det skiter jag i. Jag hade en svag tro på att det skulle kunna vara nors i magen på abborren. Nu var det siklöja som brodera i stället!

10 Feb. Abborrfilê i pannan,,snart skall det stekas abborrfiléeeee! Nu är det säkert många som rynker på näsan när ni får se detta i hop med abborren.(abborrn-rom) Japp,,,ni ser inte i syne! Jag skall säga er att det är jättegott! Många av er ãter säkert "kaviar" ,,,inte så stor skillnad så jag äter hellre stekt rom från abborren

10 Feb. Abborr Rensning på gång. Jag fiskade fredag o lördag,det räckte för mig. Mycket borrande och mycket spring o leta har det varit.Så jag blev lite sleten,då jag fiskade från tidig morgon under veckan också. Då det är såpass kallt ute så la jag fre o lör fisk ute i en täckt balja,,,stelfrösen abborre. Skall snart börja med gårdagens abborre. I går blev det 11 abborrar och dom vãgde 6120 gr. Så det har varit 2 grymma dagar för mig på isen. Som sagt va så har jag samlat på mig en del foto från senaste turer och jag kommer att lägga upp dessa vid ett tillfälle då det blir lite lugnare.