13 Maj.Mera "silver"

Sarv.


Brax.


Sunnanå Hamn


______________Dalsland Fishing______________


Har packat mera löja nu,tog en tur ner till hamnen för att kolla läget. Kasst fiske idag från mellerud, förutom för mig.Jag har haft bra fiske i dag,hehe. Förutom löja så blev det småbrax och sarv. Jag får se vad jag hittar på i morgon,,,

13 Maj. Jag Tar en Snabbis hemma,,,,,




I dag var det trögare på löjfronten,det regnet som kom har gjort vattnet i ån nästan gråfärgat,sedan kanske det har blivit kallare vatten pga regnet,,det är bara som jag tror. Jag är jämnt hemma för att frysa in dessa jag fick nu,,blir mera löjmete fast på ett annat ställe som jag körde förbi på vägen hem. Jag fick ca 100 fina efter att släppt tillbaka kanske 60-70.Jag fick nåra rätt fina sarvar,,jäklar va granna dom är med sina knallröda fenor. Jag fick också nåra mindre "stäm",,,,visst stavas det så? en stäm ,, (flera stämor,,stämar,, ?)Nä,,nu skall jag bara slänga i mig lite kaffe så tar jag ett pass igen. FICK nyss rapport om tät dimma och mycket kass fiske nånstans i dalbosjön(mellerud), en annan båt stanna kvar i hamn pga den täta dimma.

13 Maj. Middag Kl: 06 00.


Då man jobbar ständig natt så har dag blivit natt och natt blivit dag. Lite knepigt kan det vara men det är väl bara att bita i hop.Vakna 04 00 å' pigg som satan, det första min kropp måste ha är en stor kanna kaffe. Sedan så blev det pasta köttfärssås till frukost, väntar på att butiken skall öppna,,måste ha lite grovsalt. Blir lite löjmete i dag också.Problemet kvarstår,,med full frys men det får jag lösa senare.