***M I F*** P 14 16 Juli

Sitter nu hemma och följer vårat seger RIKA lag.Att dessa gossar har kommit så långt som dom har gjort är en stor händelse både för laget å' för Ante & Håkan som tränar dessa gossar!!MIF's segertåg fortsätter,i dag spelade dom mot Husie IF,ganska tufft motstånd i början men då MIF fick möjligheten att ta ledningen via en straff så gick Rikard fram slog iskalt in den via stolpen. 1-0 Höll sig i första halvlek,nu var grabbarna riktigt taggade inför andra halvlek , dom gick ut å' spelade mycket fin fotboll! Martin Lind gjorde en fin pass till Sebbe som satte bollen på rätt plats 2-0.Nu fanns det inget som stoppade grabbarna, det skulle bli ett mål till och det var på en hörna, denna gången var Jakob framme å' satte bollen på rätt ställe,,alltså i motståndarnas "bur". 3-0, och det blev slutställningen i denna match.En stor bedrift för laget är att grabbarna har hållt mycket tätt bakåt,dom har inte släppt in ett enda mål.Nu väntas det 16-dels final och den spelas senare idag 14 20 på Kviberg.Laget dom möter är Höganäs BK 1. Vi önskar MIF lycka till !! Här kan ni följa fortsättningen http://spelprogram.gothiacup.se/index.php/plan?ID=24