Gothia MIF 16 Juli

MIF p 14 Stort Grattis till er för en jätte stark turnering!!!! Ja,denna match mot Höganäs BK 1 var turneringens tuffaste match för grabbarna, de förlorade med 0-2 .Tyvärr så sitter jag hemma nu så jag har inte mycket mer att komma med. ps fotot på förra och detta inlägg är från första matchen dom spelade. Det finns mer att läsa här :http://ttela.se/mera/bloggar/gothiabloggen

***M I F*** P 14 16 Juli

Sitter nu hemma och följer vårat seger RIKA lag.Att dessa gossar har kommit så långt som dom har gjort är en stor händelse både för laget å' för Ante & Håkan som tränar dessa gossar!!MIF's segertåg fortsätter,i dag spelade dom mot Husie IF,ganska tufft motstånd i början men då MIF fick möjligheten att ta ledningen via en straff så gick Rikard fram slog iskalt in den via stolpen. 1-0 Höll sig i första halvlek,nu var grabbarna riktigt taggade inför andra halvlek , dom gick ut å' spelade mycket fin fotboll! Martin Lind gjorde en fin pass till Sebbe som satte bollen på rätt plats 2-0.Nu fanns det inget som stoppade grabbarna, det skulle bli ett mål till och det var på en hörna, denna gången var Jakob framme å' satte bollen på rätt ställe,,alltså i motståndarnas "bur". 3-0, och det blev slutställningen i denna match.En stor bedrift för laget är att grabbarna har hållt mycket tätt bakåt,dom har inte släppt in ett enda mål.Nu väntas det 16-dels final och den spelas senare idag 14 20 på Kviberg.Laget dom möter är Höganäs BK 1. Vi önskar MIF lycka till !! Här kan ni följa fortsättningen http://spelprogram.gothiacup.se/index.php/plan?ID=24