Skadad Lax, Dagens fina Lax,,,, Jag skulle ju klämma in lite i kväll på bloggen men det får vänta tills i morgon, Jag har haft lite strul här i köket med mina "feskesaker" Jag la mina favorit beten på spishällen för det var enda platsen jag hade för dessa. En beteslåda i plast. Medan jag höll på med dessa beten och sortera dom så ringde mobilen. Jag stod väl och lutade mig mot spisen just då för jag tyckte det lukta lite konstigt. Tänkte inte så mycket mer på det utan jag pratade vidare i mob. Det tog ett tag innan jag reagerade och då var det för sent! Mina favodrag som jag hade sorterat ut låg nu smält på ena spisplattan. Att prata i mob/hemtelefonen kan vara lurigt,,speciellt när man pratar "feske",,, Så nu har jag plockat och letat fram det jag skall ha nästa tur på vänern, Jag får ta och försöka få tag på dessa som blev "smälta" på spisen. Tror inte de gör dessa färger längre..
Plugg/vänerplugg . Utan rasselkula. Jag skulle hemskt härna vilja köpa dessa pluggar! Hör gärna av er om ni har nåra. Min mobil: 070-732 1438. Mvh peter

Plugg,,, alltså utan rasselkula. Finns det nån butik som saluför dessa? Mvh peter. Här på bild så är det en tomic och en plugg. Tomicen med rasselkula och pluggen utan. Jag skulle bli jätteglad om det är nån som vet,, alltså utan kula.

Henrik Björklund hade hyffsat fiske i dag . Här med en stor lax.Åter kommer senare med vikt. Hoppas få ett fint foto på både fisk och fångstmannen senare i kväll. Jag säger Grattis Henrik !!!!