14 Feb. Jag får nog tursamt foto i morgon från Tony's matfiskar som han fick i dag. Detta foto får förgylla den nyfikenhet ni bär på just nu. Jag själv tycker efter allt rensande o fileêande att detta är nog det bästa avslut efter en lång dag på isen! Längtar så till helgen,,,,jag har redan bestämt vart jag skall fiska.. I morron skall jag gotta mig med abborrfilê på mina matraster på jobbet. Sista dagen på arb-veckan så då blir det lite x-tra gott. Man får passa sig att kõpa färdiglagad mat nu när "Harry Boy" finns i dom flesta färdiglagade rätter.

14 Feb.När jag kom hem efter jobbet så tog jag in resten av abborren jag fick sist. Det har varit såpass kallt ute så den var det ingen fara med.Värre är det för mig,,,jag får vänta ytterligare nåra timmar innan jag kan filéa den.Sedan skall den paneras och stekas i kväll så det blir nog sena timmen för mig i kväll. Sedan så har min féske kompis Tony Selberg vart på isen i dag och han fiskade i drygt 4 timmar. Jag prata med honom tidigare,infot jag fick av honom var att han var nöjd. Alltså helt ok fiske för hans del då han aldrig fiskat i detta vattnet innan. Han lovade att skicka ett foto på "matfisken" så jag lägger upp det när jag fått det. På fotot här,, är det stelfrusna abborrar,,,nja något har de allt tinat men inte nog för att filéa dom.