Fisk i pannan i kväll. Oavsett om det är första makrillen,sillen,abborren,laxen,öringen mm så smakar det så fruktansvärt gott !!!

Detta hål är genomgående.

Detta var ett fult och stort sår. Det gick igenom så bägge filér har sår.Gick alltså igenom själva ryggen. Jag återkommer senare med "varför" just denna fisk hade detta såret. När jag filéade fisken så hittade jag själva orsaken. Känns ganska bra att fisken i fråga slapp plågas mer!! För det gjorde den!! Jag fick igenom mitt lillfinger i "hålet" så nog har denna lax haft besvär!! Stackarn,,

Fick idag mycket fisk men mycket smått. Det var trögt länge men rätt dom det var så fick jag väldigt mycket bete under båten och det var klumpar från botten och uppåt. När jag släppte första laxen och skulle aptera ny löja så högg nr 2 och så höll det på,hann inte få i spöna nästan för det högg. 8 för korta fick jag nästan omgående på detta lilla område. Sedan när jag äntligen hade fått i allt igen så tog det inte många minuter förrän det högg på ett ytspö. Denna fisk var något längre,,62 cm. Den har ett ganska stort hål ungefär där man brukar sätta märkningen,jag skall se om jag får bättre kort med systemkameran sen. Tror nog att det kan slinka ner nåra bitar i pannan lite senare i kväll.