Efter helgens fiske så blir det här i kväll en riktigt god kvällsmiddag,jag har lyxat till det ordentligt ska ni veta! Abborrfilèeeee,rena fina fiskebitar.Inte ett ben i dom och naturligtvis,,,så är dom ju skinnfria också.Tänk va jag kan. Det lyxiga i det hela blir nog såsen,,kanske? Varfõr blir lindemanš sås så lyxig? Ja du/ni,,det är en hemlis. Nu skall jag återgå till matlagningen. Dessa 5 ãr de största från lördagens fiske,fick mer abborre.

17 Feb.Dagens fiske var ingen höjdare.Jag vet inte hur det kan komma sig,jag borrade så många hål och jag gav mig iväg på en lång resa över ett stort område.Visst nappa det men det var smått.Smått på grundare vatten och smått på djupare,till och med smått i frivattnet.Jag försökte på alla sätt att försöka leta upp fisken men i dag gick jag bet.Jag vill inte spekulera i vad det ãr som gör vissa dagar som den här så svårfiskad,det är bara att bita ihop och ta nya tag snart igen.Tur att gårdagen gav lite mer abborre,jag återkommer med just gårdagens fiske senare i kväll. Nu blir det till att filêa abborre.360gr & 460gr på de översta.

17 Feb. Långt mellan de fine,fick en matfisk nu annars har det varit mycket smått. Nu ska ja ta mig en kopp kaffe,en liten kopp får det bli.

17 Feb.Fick nyss denna fina. Fiskar med balans.

17 Feb. Abborre i första hålet,ingen stor men det känns gött då jag provar ett nytt område. Har aldrig fiskat här så det kan gå hur som helst i dag.snöar och minus 1