11 Aug. Taget ur MIF`s gästbok





Vet du va Harry R ? Såna inlägg som du tillför i melleruds if´s gästbok hör inte hemma här plus många andra`s också !! Jag skall i detta inlägg, säga att jag känner  starkt för att "knåda" alla er i en gödselhög eller en myrstack(åldersgräns 20)  som inte kan formulera er sportsligt i ett inlägg,MAN skriver inte sånt i en gästbok HARRY R Plus många andra!! OK, under 20 år så kommer du undan med en rejäl utskällning !! Kära bloggläsare, läs på MIF`S gästbok så får ni se själva,läs gärna igenom hela gästboken.Det är ju "VUXEN-MOBBING" i många utav dessa inlägg!! NÄ,,tänk till nu,det är ju här, inom fotbollen (sporten) som många av dom yngre skolas ,många av dom yngre är också inne på mif´s gästbok och kanske andra gästböcker också,Fattar ni? Dom yngre vill ju vara som "VI",, vuxna.Det är ju VI VUXNA som skall skola dom yngre!! Vi skall inte HATA, vi skall ÄLSKA!!! JAG vill inte tex att dom yngre skall gå ut och spela med "hatkänslor"!!Ja tror ni fattar va ja menar !Obs!! Inget hot från min sida, bara ett ordval jag har, när ja läser såna negativa  inlägg i en gästbok!!!! Typ detta :  hämtat från en gästbok :

Rubrik: Jo jag gillar fotboll!
Meddelande: Men jag gillar inte Åsebro man ska inte gilla sin lokalkonkurent för då kommer det ju inte komma 800 pers på derbyt! Det är ju det där lilla hatet som gör det så speciellt att vinna!
Namn: Harry R
Emailadress:
Hemsideadress:
Ip-nummer: 78.70.122.240

Rubrik: Grisfotbollen regerar!
Meddelande: Man skäms ju som Åsebrosupporter! Att skämma ut sig match efter match!
Släpper man in 5 mål så är man helt oduglig som försvarare!Undrar varför alla som var med i truppen i fjol är klassen sämre i år, med P Svensson som tränare!
Namn:
Emailadress:
Hemsideadress:
Ip-nummer: 77.110.37.106

11 Aug. TV 4 Filmade "Derbyt"