7 Feb.Detta är gott!! Go avslutning på dagen.


Kan inte låta bli att lägga in detta! Panering: ägg plus stark söt senap,,blanda detta....Sedan ströbröd, salt , peppar mm i en liten plastpåse. Ruska (skaka) så allt blandar sig. Sedan är det bara att doppa fisken och lägga alla filér i plastpåsen med ströbrödsblandningen.Stek dom alla,det sista blir det 3 dl grädde och dill. Detta får stå och puttra en stund,,och vips så är fisken klar med en fruktansvärt god sås !!!

7 Feb. En fin dag på isen




Jag tog Ånimmen i dag,,jag fiska 1 timma där. Inte ett hugg!! Så jag drog till samma is jag fiska dan innan. Där prova jag nytt område,,det var lika trögt som gårdagen. Det var mer smått där, konstigt tycker jag när det var molnfritt och sol, i allafall så fick jag njuta av en mycket solig o varm dag. Fortsätter att njuta av ett par pannor med nystekt abborrfilé. Nu blir det jobb i 4 dagar sedan blir det fiske igen. OBS!!! Jag fick en abborre med rosa gälar (blodfattigt),, dom skall ju vara röda!!! Är det nån som har sett det förut? //peter