13 Jan. Ånimmen(Snäcke) Dag 1/5





Idag har det varit " mycket" !! var ute ca 10 30, när jag kom ut så stod det en Trevlig fiskare där ute.. Det var lite trögfiskat i dimman, Den "trevlige" avsluta sitt fiske då han var nöjd och gick till bilen. Tjo,,nu var jag ensam här ute. här skall letas "borre" tänkte jag!!! Rätt som det var så kommer han tillbaka ut,,utan borr å' utan ryggsäck,jag tänkte,,VA,,va har hänt nu???
När han väl kom ut till mig så sa han till mig att:: Du,,det är nån som har kört på din bil. Jäklar,,va är det du säger,,,JO,,så fick jag höra det igen,,DET VAR SOM,,F--N!!!! Bara att plocka upp å' gå i land. När jag väl var uppe vid bilen så såg jag bara "skrot" Bilderna i bloggen säger inte allt,,,MIN kära VOLVO skall gravsättas, jag fick beskedet för en stund sedan. Jag kanske återkommer med mer info i morgon.. Det blev ju inte så mycket fiske i dag men jag hade med mig 45 fina "borrar" 2 timmars fiske. //lindeman ( Var en lastbil) som tog i min bil. Allt ok så här långt,,,kommer mer nästa blogg...








13 Jan. Största "BORREN"


Jappp!! Gör som jag, bli med på en liten kul tävling nu i vinter. Man vet inte i förväg när den "stora" hugger till. Läs mera här: **AbborrJakten** Borren på bilden 1175 gr 43,5 cm, fick den på laxsjön i billingsfors för ett antal år sedan.mvh peter Följ gärna ***Team Vidars Safir*** även nu vintertid.
Där finns mycket att ta del av även nu när trollingen ligger på " IS " mvh peter